Author Topic: Errors  (Read 18952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Homebrew

  • Guest
Re: Errors
« Reply #30 on: January 25, 2011, 10:40:34 AM »
When I'm at the bottom of a page in a multi-page thread, then I click the number of the next page, it takes me to the bottom of the next page instead of the top.

Offline <gmt>

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 2,761
  • Location: Binghamton, NY
  • eats a lot.
    • Strava Profile
Re: Errors
« Reply #31 on: January 25, 2011, 10:41:27 AM »
When I'm at the bottom of a page in a multi-page thread, then I click the number of the next page, it takes me to the bottom of the next page instead of the top.


let me guess, IE?
o-meter

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #32 on: January 25, 2011, 10:48:42 AM »

Homebrew

  • Guest
Re: Errors
« Reply #33 on: January 25, 2011, 10:55:31 AM »

let me guess, IE?
I'm all the way up to IE 7 now-a-days  :thumbsup:

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #34 on: January 25, 2011, 10:59:20 AM »
I'm all the way up to IE 7 now-a-days  :thumbsup:

Oh boy. Can we suggest firefox, chrome, ie 8, opera or safari?

truckstop

  • Guest
Re: Errors
« Reply #35 on: January 27, 2011, 10:33:28 AM »
(testing)

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #36 on: January 27, 2011, 10:45:24 AM »
Log out of SC completely, clear your cookies and cache, and then log in and try it again.

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #37 on: January 28, 2011, 09:45:31 AM »
TS, we'll just classify this issue as unresolved, but most likely not fixable.

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #38 on: January 28, 2011, 09:47:31 AM »
Ok, that's it...it's that the website has scaled down, putting the borders at the width of the browser, but the banner is now too wide for it. Makes it look unbalanced. I'd show you what I'm seeing, but I don't seem to be able to upload a pic.

Rog, I checked the upload directory and tested the upload manager, and both are working on my side. Did you receive any errors or messages when you tried to upload?

rog

  • Guest
Re: Errors
« Reply #39 on: January 28, 2011, 10:18:40 AM »
Rog, I checked the upload directory and tested the upload manager, and both are working on my side. Did you receive any errors or messages when you tried to upload?

No errors, I just wasn't given the option to upload - it was url only.

Btw, I'm on my mobile, but I'm seeing the main site. Haven't seen the mobile site since the move.

Offline MidgetMaestro

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 1,449
  • Location: Wherever my Subaru is.
  • little cloud killer
    • Strava Profile
    • SocialCyclists
Re: Errors
« Reply #40 on: January 28, 2011, 10:33:18 AM »
Hm. I'll look into that.

RUOkie

  • Guest
Re: Errors
« Reply #41 on: April 04, 2011, 02:45:47 PM »
The multiquote does not work.  If I try to multiquote, I just get a standard quick reply window.  This happens both in IE9 and Safari.
 
Also, when  I try to post twice in <30sec, and hit back, I get stuck in a loop that does not allow it to be posted.  This last time, I was told that it was a double post, but nothing was posted.  :banghead:

Offline <gmt>

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 2,761
  • Location: Binghamton, NY
  • eats a lot.
    • Strava Profile
Re: Errors
« Reply #42 on: April 04, 2011, 03:11:33 PM »
I wonder if those little icon thingies are messing up the multiquote and double-posting.
o-meter

rog

  • Guest
Re: Errors
« Reply #43 on: April 04, 2011, 03:35:49 PM »
I might have gotten multi-quote to work once...

Offline <gmt>

  • Administrator
  • *
  • Join Date: Jan 2011
  • Posts: 2,761
  • Location: Binghamton, NY
  • eats a lot.
    • Strava Profile
Re: Errors
« Reply #44 on: April 04, 2011, 03:59:19 PM »
it worked fine before.
o-meter